Syng høyt i bilen – det er bra for helsen!

12.05.2017

Å synge høyt etter musikken på bilstereoanlegget kan faktisk være bra for helsen din. Det mener en fremtredende ekspert på feltet.

- Å synge høyt og uhemmet mens du kjører bil gir deg energi. Spesielt når vi synger etter kjente sanger får vi en god følelse som kommer fra dyp, rolig pust og forsterket muskelaktivitet. Resultatet er at vi føler oss roligere og mindre stresset, sier en av de ledende autoritetene på helseeffekter av sang, professor Stephen Clift ved Canterbury Christ Church University i England.

Eksklusive stereoanlegg fra Bang & Olufsen

Det nye og eksklusive B&O PLAY stereoanlegget som blir introdusert i nye Ford Fiesta har mest effekt i klassen. Ved å lytte gjennom mer enn 5000 sanger, har ingeniørene sørget for at det eksklusive 675 watt sterke stereoanlegget høres perfekt ut – enten du hører på Adele, Foo Fighters eller klassisk musikk. Hele 10 høyttalere plassert rundt i bilen gir en fantastisk lydopplevelse.

- Mange er veldig glad i å høre favorittmusikken mens de kjører bil. Med B&O PLAY i den nye Fiestaen vil kundene våre få den absolutt beste lydkvaliteten, uavhengig av hvilken musikk de liker å høre på, sier ansvarlig for multimedia i Ford Europa, Jan Schroll.

Spotify: Vanlig med egne spillelister for aleneturer i bilen

Ifølge en undersøkelse fra strømmetjenesten Spotify er det spesielt når vi sitter alene i bilen at vi finner frem våre personlige favoritter, skrur opp lyden, og synger med av hjertens lyst. Mange har faktisk egne spillelister de bare bruker i bilen.

De nye B&O PLAY-stereoanleggene til Ford skal spesialdesignes for å gi maksimal lyd tilpasset ulike modeller.

- Vi elsker å bruke live-opptak i testene våre. De viser hvordan lydanleggene gjenskaper følelsen av faktisk å være på konserten. Når jeg får gåsehud av musikken vet jeg at jeg har gjort det riktig, sier lydingeniør Stefan Varga hos HARMAN International, som eier B&O PLAY.

Undersøkelse: Stereoanlegg viktig for valg av bil

I den store undersøkelsen «Ipsos 2016 Automotive Audio Branding study» kom det nylig frem at mer enn hver tredje nybilkjøper mener merket på bilstereoanlegget hadde en helt avgjørende betydning for hvilket bilmerke de valgte.

«Hvis bilen er utstyrt med et lydanlegg med merker som Bose, Bang & Olufsen eller Bowers & Wilkins kan denne andelen øke til over 50% » skriver Ipsos i sin oppsummering av rapporten.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer