Nye elektriske Ford Explorer

Nye helelektriske Ford Explorer på eventyr med Disney og Lucasfilms «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

14.06.2023

I en stor reklamekampanje samarbeider Ford og deres nye helelektriske 5-seters SUV, Explorer, med en av sommerens store filmlanseringer, Disney og Lucasfilms «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Med både bilder og musikkreferanser fra de legendariske filmene, viser den nye kampanjen den mellomstore crossoveren når den legger ut på eventyr over flere kontinenter – med en gjesterolle fra en veldig lett gjenkjennelig silhuett.

– Indiana Jones er den mest ikoniske amerikanske eventyreren på film. Å få samarbeide med hans nyeste eventyr på film - med vår egen ikoniske Explorer - er en perfekt match. Spesielt utviklet for Europa, er ikke Explorer bare elektrisk - den er like spennende for kundene som den nyeste filmen vil være for kinogjengerne, sier Martin Sander, General Manager, Ford Model e, Europe.

Kampanje i utvalgte europeiske land – deriblant Norge

Kampanjen som ble lansert 12. juni, i forkant av kinopremieren for filmen i Europa, viser Explorerens eventyr både på TV, i sosiale medier, digitalt, radio og utendørs i utvalgte europeiske land, deriblant Norge.

Den 60-sekunder lange TV-reklamen kan sees her:

Den femte og nyeste Indiana Jones-filmen, med Harrison Ford som Indiana Jones, får også med seg Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen og Antonio Banderas på det nye store eventyret.

– Indiana Jones og nye Ford Explorer er en perfekt match

Partnerskapet ble inngått for å bruke historien og arven fra filmene med den ultimate eventyreren, Indiana Jones, for å skape oppmerksomhet rundt nye Ford Explorer.

– Dette samarbeidet med Ford passer helt utmerket på så mange nivåer, og viser hvordan førsteklasses historiefortelling kan skape positiv oppmerksomhet for de største merkevarene. Begge merkene representerer eventyrlyst, og ved å koble to ikoniske eventyrere – Fords nye helelekriske Explorer og Indiana Jones - har vi skapt en kampanje som virkelig vil fange oppmerksomheten til forbrukere i hele regionen, sier director of Partnerships and Promotions, Walt Disney Studios EMEA. Owen Dommel.

Nye Explorer viderefører Fords lange globale SUV-tradisjon, gjenskapt som en elektrisk mellomstor crossover bygd i Køln spesifikt for europeiske kunders ønsker og behov. Den blir tilgjengelig både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk, og kan hurtiglades fra 10-80 % på bare 25 minutter*.

Låsbart oppbevaringsrom, Megakonsoll og stor berøringsskjerm

Helelektriske Explorer kommer med en rekke innovative funksjoner. Helt nye SYNC MOVE gjør det mulig for sjåføren å personifisere sitt førermiljø ved hjelp av en stor 14,6 tommers berøringsskjerm, som også kan heves og senkes i en vinkel på mer enn 30 grader. Bak skjermen er det også et oppbevaringsrom, «My Private Locker», som kan låses ved å sette skjermen i nederste posisjon.

I midtkonsollen under armlenet er det en 17-liters stor «Megakonsoll», stor nok til å romme en 15-tommers laptop.

Åpnet for reservasjon – kundeleveringer i starten av 2024

For å få vist frem hvor anvendelig den nye elbilen er, har Ford inngått et samarbeid med reise-influenseren Lexie Alford – også kjent som Lexie Limitless. Hun er den yngste personen i historien som har besøkt alle land i verden. Snart skal hun legge ut på en jorda rundt-reise med den nye elektriske Exploreren.

Det er nå åpnet for reservasjon av Explorer, med levering fra 2024.

*Ladetider basert på datasimuleringer. Ladehastigheten går ned når batteriet nærmer seg full kapasitet. Resultater vil variere avhengig av ladetidspunkt og hvor mye batteriet er ladet opp.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer