​Nå kommer Puma og Fiesta EcoBoost hybrid med ny automatgirkasse

18.02.2021

Nå kommer Ford Puma og Ford Fiesta EcoBoost hybrid med en ny 7-trinns automatgirkasse. I tillegg til redusert drivstofforbruk, får sjåføren ekstra kjøreglede med det elektriske dreiemomentet som hybridteknologien gir.

Den nye 7-trinns automatgirkassen fås både til Puma og Fiesta 1.0-liters EcoBoost hybrid, og gjør det enda enklere å kjøre ved mye start og stopp eller i bytrafikken. De raske og sømløse girskiftene skjer hele 4% raskere enn for Puma med automatgir uten hybrid.

– Vi vet at mange norske kunder ønsker en hybrid-drivlinje og automatgir, og er veldig glade for å kunne tilby dette. Automat gjør bilen enda behageligere å kjøre, samtidig som du drar nytte av de mange fordelene hybrid-teknologien har, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge Geir Haugaard.

Puma 1.0-liters EcoBoost hybrid med 155 HK og den nye automatgirkassen akselererer fra 0 - 100 km/t på 8,7 sekunder. Bruker du sport-moduset i Puma velger den lavere gir for en enda mer sportslig kjøreopplevelse.

Du kan også overstyre automatgirkassen med egen girhendler ved rattet på Puma ST-Line og ST-Line Vignale-varianten.

5% lavere drivstofforbruk og bedre dreiemoment

Drivstofforbruket for Fiesta og Puma Ecoboost hybrid er 5% lavere enn med de sammenlignbare 1.0-liters EcoBoost-bensinvariantene av de to bilmodellene.

Fords helt nye EcoBoost hybrid-drivlinje leverer mye krefter og respons. Systemet fungerer ved at en elektromotor sømløst integreres med den prisbelønte 3-sylindrede 1.0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Den bruker lagret energi i det 48 volts batteriet - til å gi bilen ekstra dreiemoment med opptil 20 Nm ved akselerasjon, og leverer også redusert drivstofforbruk.

     Ford Puma Automat

Køkjøringsfunksjon og fjernstart av bil fra mobilapp

Med den nye 7-trinns automatgirkassen har bilen fullt ut nytte av Stop & Start-teknologien ved bruk av adaptiv cruisekontroll. Bilen kan stoppe helt opp når køen stopper og automatisk kjøre videre om stoppet ikke varer mer enn 3 sekunder. Med FordPass-appen kan du også starte opp bilen fra mobilen.

Best bagasjeromsplass i klassen

Med sine innovative løsninger har Ford Puma et av klassens største og smarteste bagasjerom. Du har opptil 456 liter til rådighet som kan utnyttes på en rekke måter. Geniale Ford MegaBox gir et dypt oppbevaringsrom på opptil 80 liter under gulvet i bagasjerommet. Dette oppbevaringsrommet gjør at du kan frakte produkter tilsvarende to golfbager på høykant, eller planter som er 115 cm høye.

Ford Puma EcoBoost hybrid og Ford Fiesta EcoBoost hybrid er to av i alt 17 elektrifiserte modellvarianter som Ford introduserer i Europa i løpet av 2021.

Kontakt ossBestill prøvekjøring

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer